Interieurbouw

De interieurbouw verwerkt grote hoeveelheden plaatmateriaal tot winkel-, cafe of woonhuisinterieurs.
Een tak van industrie waarbij er vaak gewerkt wordt met ronde vormen en grote hoeveelheden schenkels uit multiplex,  die in model gefreesd moeten worden.
Werk dat bij uitstek geschikt is om op een CNCmachine uit te voeren.

Met het bouwpakket wat we daarmee maken, worden de bouw van dit soort complexe vormen een stuk eenvoudiger.

Onze machines zijn zeer geschikt voor het seriematig produceren van vormen, die met een zeer hoge nauwkeurigheid kunnen worden uitgefreesd.

Naast het verwerken van plaatmateriaal, kan ook massief hout geleverd en gefreesd worden. We welke daarbij samen met een leverancier van verlijmde houten platen, die in vrijwel elke houtsoort geleverd kunnen worden.

Naast het verwerken van plaatmateriaal en massief hout, kunnen we ook logo’s en houtsnijwerk voor u uitvoeren op onze machines. Een eigen ontwerp is daarbij ook geen enkel probleem.

Als basisbestand kunnen we zelfs PDF bestanden verwerken.

Voordat we gaan frezen, kunnen we u een voorbeeld sturen van het resultaat, als foto gegenereerd met behulp van onze software.

Voor teksten kunnen we alle lettertypes van Windows uitfrezen. Wilt u toch wat anders, ook hand geschreven teksten, zwart-wit aangeleverd zijn mogelijk, tegen zeer concurrerende prijzen.

 

Vraag een offerte aan